Plameco plafonds

Adviseur plafonds Tom Deneys: 0495 24 88 40

Een oplossing voor beschadigde plafonds, klassieke plafonds met eiken balken, scheuren die altijd terugkomen zijn spanplafonds. Plameco plafonds bieden een mooi strak plafond in een uitgebreid aantal kleuren en zeer onderhoudsvriendelijk.

Plameco ontwikkelde een systeem om plafonds aan te brengen in bestaande woningen, al bestaat er ook in de nieuwbouw veel vraag naar. Het nieuwe plafond wordt aangebracht net onder het oude. Het materiaal is een hoogwaardige kunststof die bestand is tegen warmte, droogte, koude en vocht.

“Plameco werd ontwikkeld in Nederland en bestaat al 22 jaar, maar pas nu begint het bekend te worden in ons land,” zegt Koen Diels.

“Het is een innoverend bedrijf dat steeds veel investeerde in research, vandaar dat ze met zo’n kwaliteitsproduct op de markt kunnen komen”.

De voordelen van zo’n plafond spreken voor zich: snelle plaatsing - meestal binnen één dag, je woning wordt geen bouwwerf en grote meubelen kunnen blijven staan, het hoeft nooit meer geverfd te worden - afwassen is voldoende – en er komen geen barsten in…. Ook een voordeel is dat er meteen verlichting en ophangsystemen voor schilderijen mee worden ingebouwd, zodat je ook geen gaten meer hoeft te boren.

Onder een sterrenhemel

Zowat alles is mogelijk: een ruim kleurenpalet, mat, glanzend of met een structuur, verschillende kleuren kunnen worden gecombineerd enz…

“In feite is het maatwerk. Alles tussen klassiek en hypermodern is mogelijk, er kan zelfs een sterrenhemel in het plafond verwerkt worden. Nieuw is dat er nu ook foto’s op het plafond kunnen gezet worden. Ik denk dat dit wel interessant kan zijn voor bedrijven, een logo laten verwerken bijvoorbeeld zou wel eens een mooi resultaat kunnen geven,” besluit Koen. spanplafonds
Famst nv - Steenweg op Zevendonk 181, 2300 Turnhout, BelgiŽ - Tel: 014 41 39 74 - BTW: BE 0441 333 766 - info@famst.be